Styrelsen och VD

Tobias Fagerlund

Styrelseordförande

Tobias Fagerlund har en Jur. kand från Stockholms Universit och över 10 års erfarenhet av spelbranschen. Bl.a som verkställande direktör för Entraction Ltd, iGame Malta Ltd, Nordenchef för Betclic/EverestGroup och som medgrundare av Relax Gaming. Tobias är styrelseledamot i First North-noterade SpiffX AB, styrelseledamot i Net Gaming Europe AB som är marknadsnoterat på Aktietorget och styrelseordförande i News55 AB vilket är noterat vid NGM:s Nordic MTF.

Richard Woodbridge

Ordnarie Ledamot

Richard Woodbridge, född 1984, är sedan mitten av 2017 COO i Ellos Group. Richard var tidigare COO på Nelly.com och har tidigare innehavt seniora markdnadsföringsroller på Expekt och Members.com.

Stefan Vilhelmsson

Ordnarie Ledamot

Stefan Vilhelmsson, född 1961, är styrelseledamot i Future Gaming Group sedan december 2016. Stefan är verksam inom distribution och sitter i styrelsen för ett flertal noterade bolag.

Björn Mannerqvist

Ordinarie ledamot

Björn Mannerqvist, född 1979, är styrelseledamot sedan december 2016 och arbetade som VD i Future Gaming Group från  februari 2017 till juni 2018. Björn är specialist inom digital marknadsföring, sökmotoroptimering och webbanalys. Under mer än elva år har Björn bland annat varit ansvarig för trafikanskaffning från digitala kanaler på världens största affiliatebolag och drivit egna konsultbolag som haft några av Sveriges mest kända varumärken som kunder. Björn driver idag konsultbolaget Ayima Nordic som hjälper stora bolag och start-up bolag med digital strategiimplementering för att öka kundernas trafik och vinst från webb och mobila kanaler

Alexander Pettersson

VD

Alexander Pettersson, född 1982, är VD för Future Gaming Group sedan juni 2018. Alexander har en magisterexamen i redovisning och finansiering från Handelshögskolan i Stockholm och har även lång erfarenhet från spelbranschen. Han har tidigare drivit egna spelbolag samt arbetat för Betsson, PwC och senast som CFO för Cherry AB.