Styrelsen och VD

Stefan Vilhelmsson

Styrelseordförande

Stefan Vilhelmsson, född 1961, är styrelseledamot i Future Gaming Group International AB sedan december 2016 och styrelseordförande sedan maj 2019. Stefan är verksam inom distribution och sitter i styrelsen för flera noterade bolag.

Jørgen Beuchert

Ordinarie Ledamot

Jørgen Beuchert är VD på Nordic Corporate Investments, som också är en av bolagets obligationsinnehavare. Jørgen sitter i styrelsen för Future Gaming Group International AB sedan december 2019.

Peder Broms

Ordinarie ledamot

Peder Broms är Head of Origination på Kreditfonden, som är en av bolagets obligationsinnehavare. Peder sitter i styrelsen för Future Gaming Group International AB sedan december 2019.

Alexej Fashutdinov

Ordinarie Ledamot

Alexej Fashutdinov, född 1984, har varit Financial Director på Wiget Media. Han har tidigare varit professionell hockeyspelare. Alexej är styrelseledamot i Future Gaming Group International AB sedan maj 2019.

Christoffer Malmström

ORDINARIE lEDAMOT

Christoffer Malmström är partner och portföljförvaltare hos en av bolagets obligationsinnehavare, Nordic Credit Partners. Christoffer har en magisterexamen i finans från Handelshögskolan i Stockholm och sitter i styrelsen för Future Gaming Group International AB sedan januari 2020.

Alexander Pettersson

VD

Alexander Pettersson, född 1982, är VD för Future Gaming Group sedan juni 2018. Alexander har en magisterexamen i redovisning och finansiering från Handelshögskolan i Stockholm och har även lång erfarenhet från spelbranschen. Han har tidigare drivit egna spelbolag samt arbetat för Betsson, PwC och som CFO för Cherry AB.